Zaterdag 21 september geeft de band Trinity een concert in de Vredehorst te Hoogeveen. De avond begint om 20.00 uur.

De band bestaat uit 3 broers Smelt (Johan, Elbert en Niek) aangevuld met Bert Bos. Vader en moeder Smelt, predikant en arts, hebben meer dan 10 jaar missiewerk verricht in Lima, de hoofdstad van Peru. De broers Smelt, die daar hun jongste jeugd hebben doorgemaakt, zijn mede door de cultuur aldaar geïnspireerd tot het maken van Latijns-Amerikaans getinte muziek. Voordat ze TRINITY hebben opgericht stonden ze aan de basis van de inmiddels ook heel bekende groep Sela.

Trinity kenmerkt zich door een sterke en aanstekelijke performance, wat er voor zorgt dat ieder optreden van hen uitmondt in een groot feest. De band is na haar ontstaan snel uitgegroeid tot een band van formaat. Zo stonden ze afgelopen zomer op de EO jongerendag in het Gelredome, waar ze samen met 27.000 jongeren een groot feest bouwden. Daarnaast speelden ze recentelijk in Litouwen voor 8000 jongeren en heeft men dit jaar een tour gemaakt door Duitsland, Gambia, Senegal, Kenia en St. Petersburg. Toch gaat het de band niet om de grootte van de zalen. Ze proberen op ieder podium het publiek bij het concert te betrekken en samen met hen een groot feest te vieren. Samen met een zaal vol enthousiaste luisteraars belooft het een prachtige avond te worden in de Vredehorst. De avond is bij uitstek geschikt voor jongeren, maar tijdens de concerten blijkt steeds weer dat ook ouderen volop genieten van de aanstekelijke muziek van Trinity (www.bandtrinity.com).

De band heeft inmiddels 5 albums op hun naam staan, waarvan Que Mas het meest recente is. Ze werken momenteel hard aan een nieuw album en zullen zeker nu al nieuwe nummers gaan spelen.

Kaarten a € 12,50 kunnen worden besteld via www.gospelmusichoogeveen.nl  Voorverkoopadressen zijn de Fakkel,Het Haagje 46 te Hoogeveen, Geloven & Zo, Hoofdstraat 69 te Diever en bij de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32 te Hoogeveen.

Voor meer informatie zie de site van Gospel Music Hoogeveen.


Commentaar

 • Op weg naar de GS 2024-06-15 10:09:55

  Als dit kerkblad verschenen is, is het bijna zover dat de Generale Synode bijeen komt in...

 • Genoeg is genoeg! 2024-06-02 12:35:18

  Na een verjaardag waarbij de hele familie gezellig langs is gekomen en iedereen gezellig is en...

 • Pinksteren 2024-05-17 18:03:28

  In dit nummer van het Kerkblad wordt speciaal ingegaan op Pinksteren. De uitstorting van de...

 • Wereldverbeteraars 2024-05-03 13:31:31

  Wereldverbeteraars Met zijn boek ‘De meeste mensen deugen’ (2019), heeft Rutger Bregman zijn...